::1:: Горан Стефaновски :: Мимоза Петревска 

:: Дијалози и Интервјуа :: ::1:: Горан Стефaновски :: Мимоза Петревска  Едно од моите најдраги интервјуа, кое за жал постои само на хартија и во ворд формат. Што научив од Горан? Да ги поставам прашањата што сакам да ги поставам, а не оние што мислам дека … Continue reading ::1:: Горан Стефaновски :: Мимоза Петревска