::03:: Припитомување на кучката:: Венко Андоновски

::03:: Припитомување на кучката:: Венко Андоновски Куса рецензија на збирката раскази „Припитомување на кучката“, автор Венко Андоновски, издание на „ТРИ“, 2018 година  Од:: Д-р Александра Димитрова Етаблираниот македонски писател, Венко Андоновски, на 6 декември 2017 година ја имаше промоцијата на својата најнова збирка раскази, со наслов … Continue reading ::03:: Припитомување на кучката:: Венко Андоновски