Игор Исаковски::Igor Isakovski::Miro Masin::Миро Масин

Игор Исаковски (1970-2014) Igor Isakovski (1970-2014)   Еби се, Исаковски (ете ми наслов за некоја идна збирка поезија)   еби се, исаковски (да продолжиме) со твојата надменост над смртта со твојата надменост над животот со твоето плукање врз секојдневието   еби се, исаковски, ти и … Continue reading Игор Исаковски::Igor Isakovski::Miro Masin::Миро Масин