:: Вода, лавиринти::

Димитрие Дурацовски   ВОДА, ЛАВИРИНТИ 1. Многупати си се запрашал каков е тој чуден магнетизам што го има водатат и што е тоа што секојдневно те наведува да доаѓаш на ова место. Со часови седиш на каменот кој има облик на коцка, немо загледан во … Continue reading :: Вода, лавиринти::