В.Г. Зебалд :: Прстените на Сатурн

Автори :: Проза Книги :: Проза   В.Г. Зебалд :: Прстените на Сатурн Текст за препорака на книгата од преведувачката :: Елизабета Линднер Извадок од романот (Прво поглавје) :: Преводот беше поддржан од Традуки и Фондацијата Бош. Романот требаше да излезе во Блесок 2015 година … Continue reading В.Г. Зебалд :: Прстените на Сатурн