:: Продажба на книги ::

Драги читатли и љубители на уметноста, сакаме да ве известиме дека нашите нови книжевни изданија можете да ги најдете во книжарниците Полица, Култура, Буква и Антолог во Скопје. Освен четирите наслови од едицијата СловоКулт :: Словотека :: во издание на Арт Еквилибриум и СловоКулт :: Литератур/а Берлин … Continue reading :: Продажба на книги ::