::01:: Ехо на слободата:: Ана Јовковска

::СловоКулт:: ОСВРТИ:: :: 01:: кон книжевното издание:: Ехо на слободата од Ана Јовковска:: , ТРИ Скопје, 2018 од Александра Димитрова – Саш Ана Јовковска е една од малкуте македонски интелектуалки, со која цел живот се пресретнуваме на исти места за излегување/промоции на книги или изложби, а со која … Continue reading ::01:: Ехо на слободата:: Ана Јовковска