::Осврти::

::04:: Александра Димитрова :: Осврт кон романот :: Просечна носталгија од Вилхелм Генацино :: превод од германски:: Елизабета Линднер  Романот „Просечна носталгија“ е еден од романите кои на првата страница не ветува многу. Роман кој започнува сосeмa просечно, дури и монотоно, н ако сте доволно трпеливи да читате барем … Continue reading ::Осврти::