::SlovoKult:: literARTour:: 2018

Благодариме за поддршката во Македонија (досега) на:: Ако сакате да го поддржите настанот обратете се на:: info@slovokult.de или донирајте овде:: Go Fund Me  ::SlovoKult:: literARTour:: Гевгелија:: Скопје:: Берлин:: 2018 ::DEUTSCH::    ::ENGLISH:: ::СловоКулт:: литерАРТура:: во соработка меѓу онлајн-списанието SlovoKult::Literartur/a Berlin и:: Art Equlibrium  е мал меѓународен фестивал … Continue reading ::SlovoKult:: literARTour:: 2018