SlovoKult :: Berlin @ Буква – Bookva

SlovoKult :: LIVE :: СловоКулт :: во живо :: Deutsch unten :: Драги љубители на современа поезија, уметност и музика: многу сме среќни што по напорни обиди, конечно ни успеа да организираме презентација на СловоКулт :: Берлин во Скопје, каде ќе ги презентираме двојазичните поетски книжевни … Continue reading SlovoKult :: Berlin @ Буква – Bookva