Словотека

:: ЕДИЦИЈА :: СловоКулт :: Словотека SlovoKult :: Slovothek Видео на македонски :: на нашата страна на ФБ Едицијата СловоКулт :: Словотека настана во соработка меѓу Арт Еквилибриум и СловоКулт :: Литератур/а Берлин, а во неа ќе објавуваме збирки поезија на македонски, двојазични и повеќејазични, … Continue reading Словотека