::03:: на Игор Исаковски

::Став наместо Страв:: ::03:: На Игор Исаковски:: Четиригодишен помен:: 19.09.1970-15.12.2014 од Елизабета Линднер Ете и четврта година без него одминува, а тој иако заслужува многу повеќе, дури ни по смртта не го добива. Така е тоа со критичарите на нештата што никој не сака да … Continue reading ::03:: на Игор Исаковски