::08:: Школо во време на корона ::

::Став наместо Страв:: ::08:: Школо во време на корона :: Текстот овде е анонимен – од икс причини – но ние имаме дозвола да го објавиме и затоа и’ благодариме на авторката. Критика е она што сите не’ засега, бидејќи само така можеме да направиме солидни … Continue reading ::08:: Школо во време на корона ::