::Став наместо Страв::

::08:: Школо во време на корона ::

Текстот овде е анонимен – од икс причини – но ние имаме дозвола да го објавиме и затоа и’ благодариме на авторката.

Критика е она што сите не’ засега, бидејќи само така можеме да направиме солидни и праведни промени.

 

:: Па дали сте вие нормални? ::