:: Corona :: reality check :: 3 ::

::Став наместо Страв:: :: Corona reality check :: 1 :: 2 :: 3 :: 23.06.20  :: Совесните го трчаат почесниот круг во хрчачкото тркало на историјата или одговорноста за повторувањето на историјата :: :: Поздрав од иднината :: од :: Елизабета Линднер :: © :: сите … Continue reading :: Corona :: reality check :: 3 ::