:: Corona :: Reality Check ::

::Став наместо Страв:: ::7:: Corona :: Reality Check :: 1 :: 2 :: 3 :: :: 1:: Корона – симбол за стравот од непознатото ИЛИ замислениот непријател и диктатурата како спасителка :: 23.03.2020 :: Елизабета Линднер :: © :: сите права задржани :: текстот, ни во целост ни … Continue reading :: Corona :: Reality Check ::