::Став наместо Страв::

Став наместо Страв Ставови и стравови имаме сите, можеби повеќе стравови отколку ставови, што е навистина жално. Во дваесет и први век би било редно и логично да се надминат стравовите и да се зајакнат ставовите, но тоа некако не се случува. Со оваа рубрика … Continue reading ::Став наместо Страв::