::Смрт на фашизмот – слобода на народот!::

::Став наместо Страв:: 11.10.2019 :: Честит празник!:: ::06::Смрт на фашизмот – слобода на народот!:: од:: Елизабета Линднер Не само што фашизмот не е мртов, туку и слободата на народот не е дојдена, дури може да се каже дека и никогаш не дошла. Војната не е официјално … Continue reading ::Смрт на фашизмот – слобода на народот!::