За современоста и стравот од вештачка интелигенција

::Став наместо Страв:: :: 10:: За современоста и стравот од вештачка интелигенција (Во недостаток на природна интелигенција, тоа е секако оправдан страв) (с) Елизабета Линднер :: сите права задржани – но вештачката интелигенција и бездруго не прашува сите слики од pixabay 05.03.23 Современоста не може да се … Continue reading За современоста и стравот од вештачка интелигенција