:: Јосип Коцев ::

Избор песни од новата збирка

:: Музеј на чувствата :: 

добитник на наградата ::Бели мугри:: за поетска збирка од млади поети, која ја доделува домот на културата ::Кочо Рацин:: во Скопје, кој е воедно и издавач на збирката.

:: Saudade :: со слика од Ши Јонг (SHI YONG)

 

 

 

 

:: Мала смрт:: со слика од Паул Кле :: Волшебен театар :: Paul Klee :: Zaubertheater

 

 

 

 

:: Алеф :: со калиграфија ::